Чарiвне лiто

Нат Алия Рассветы-Закаты
Дивує літо казковим цвітом,
Чарує запахом духмяних квітів...
Говорить шелестом зелених віток,
Як ніби шепче з душі молитви...
      Мирує небом таким блакитним,
            Лучась промінням від серця - Р і д н и м!..