392 Звезда Даница. Звезда Вечерняя

Веселинка Стойкович
Искрице

звезда Даница
од Месеца сјајнија
у оку је мом


Препев: Софија Измајлова

в моих глазах
от Лунного сияния
звезда Вечерняя

Фотографија: Веселинка Стојковић