Хто вона?

Олександр Мачула
Поезія для мене – вже не хобі,
то майже стиль всього мого життя.
Це як Сахара чи пустеля Гобі,
Чорнобиль із проектом „Укриття“…

Поезія – потреба говорити,
свої думки до людства донести.
А як без думки в цьому світі жити?
Мов на піску наводити мости…

Поезія – дружина і коханка,
а також повсякденний стан душі.
Вона не тимчасова забаганка –
повітря, що спресоване в вірші.

03.06.2018