Де це, вдома?

Миры Андрея Федотова
Кроти проклали таємні проходи
Між кімнатами
Випадкові дотики, не такі й випадкові
Наче телефонні виклики
Створили затори із відкладених справ
Ми навмисно забули ввімкнути смартфони

Кожен з нас у пошуках дому
Повідомлення ховаю у крилах ворон
Додає тон ранішня кава
На підвіконні вересневі стікери
В очікуванні

Завертаю бринзу хлібним листом
Рол наче роллер
Порушує спокій мого вітру

Всередині
Спогади захищає шкляний кордон
Перетворюючи open space на офіси
У нас півгодини на сон
Неспокій у твоєму диханні

Нові

Повідомлення у крилах ворон
Відчувають неспокій у пошуках дому
Спокусливий тон
Додає твоїй посмішці ранішня кава
Безшовна стрічка думок робить коло
І от я в аеропорту
З твоїм прізвищем із картону

Audio: https://goo.gl/qJXpkw