Якщо

Эмма Розинская
(українською)

Якщо б ти знав,
як сильно замирає сердце, коли поряд ти,
як твої очі і долоні зводять з розуму, руйнують всі мости,
не залишаючи нічого після себе , крім біди...

Якщо б ти знав,
як я б багато віддала тобі - лише за те,
щоб бути поряд із тобою - тінью твою,
що просто слухати тебе, і бачити, де зараз ти....

Ябщо б ти знав,
як довго я тебе шукала поміж стомлених очей,
як сильно я чекала - аж до самоти  -
лише тебе...

щоб знати, те,
що я  - не та,
кого шукаєш ти.