Дивна мить

Светлана Камышная
Серед троянд гамак для відпочинку,
Де можна загубитися в думках.
Зануритись, згорнутися в лічинку
І політати в кольорових снах.
Духмяним запахом надихатись досхОчу,
Оздоровитись силою краси,
Хай вітерець торкаючись, лоскоче,
Цю дивну мить у серці пронеси.