***

Мария Димитрова
Не чакам повече никой,
Не чакам повече нищо,
Не чакам повече нито
Да отвориш душата си скрита

Изморих се да моля за песен,
Да я търся с пръстите жадно.
Да пиша само за есен
И за това, как ми е хладно.

——

Мечтая си само за лято
И във косите ми вятър.. вятър!!..
_
Мария Димитрова
17.04.2018г.