Дорогий коханий Боже

Елена Пивнева
Дорогий коханий Боже мій,
Лише тобі бажаю я співати.
Мій мозок поняти малий,
Як можеш всіх ти кохати.

Не вміщує мозок того,
Даремно сподиваюсь поняти.
Як Сина воскресив ти Свого,
Гріхи можешь всім пробачати.

Коли б я віру мала,
Як у друзів Исусе твоїх.
Найбильшого щастя не знала,
Як кохати ворогїв своїх.