Ганебнае брудам...

Татьяна Борисова 11
Ганебнае брудам жыцьцё,
ганебнае кроў чалавекам.
Ганебнае сталася ўсё,
што існавала ад веку.
І толькі адно Яго Слова
спачатку было ўжо чыстым,
каб нас нараджала ізнова
Сабою ўрачыста.