Хвала

Елена Пивнева
Хвала тобі мій Боже,
Тобі я співаю хвалу.
Бо жити так більше не можу,
Бо тебе я сильно люблю.

Мені Ти даєшь це навчання,
За повведіням моїм.
Прйми Ти від мене кохання,
Бо тішусь я Словом Твоїм.

Ти водишь мене по дорозі,
напуваїшь Своею водой.
Бо мир  цей терпіти не в змозі,
Хвалюся лишь тілки Тобой.

Я щастя від світу не знаю,
В Тобі я шукаю Його.
Любові я теж тут не маю,
мене и не треба цього.

Єдиний мій Боже и Вічний,
Тобі тільки льеться хвала.
Твій мозок кохать може вічно,
А в мене цього  и нема.

Кохаю тебе усім серцем,
Тобі віддаю все життя.
Не хочу я бути тим мерцям,
Веди ти мене в майбуття.