На мiнскiм фестывалi Прадмова

Роман Цимберов
На мiнскiм фестывалi Прадмова
кожнаму далi пэўны час i слова:
Каму на гадзiну, каму-на палову,
Абы было нешта слушна и нова.
Але слухачоў было там няшмат,
бо лета ў горад прыйшло акурат!
Сышла, прамiльгнула Прадмова-
Чакаем у будучым годзе новай!
Напiшам, адрэдагуем, надрукуем,
Прапануем, пакажам, праансуем.
Толькi б новая была з чытачамi,
Дык да новай Прадмовы-з вами!