Нема доброти

Елена Пивнева
Не має в цьому світі доброти,
Почуй моє блогання Боже мій.
У цьому світи моя підтримка Ти,
Зроби ти поскорійше задум Свій.

У цьому світі не находжу я добра,
Усе не мило без Господа Мого.
прехід Його буде як вора,
Миттево не зустринеш ти Його.