Э кохання

Елена Пивнева
Є віра надія кохання,
у мене так мало всього.
Одне тільки є прохання,
захисти від світу цього.

Не знаю чього и и чекати,
Добав кохання Свого.
Бо хто буде більше кохати,
Укриє гріха свого.