Милий

Наталия Ивлева
Здається, ти мене не чуєш, милий?
Чим краєш серце мені й душу.
Вже скоро прийде холод білий
Я йду вперед без тебе, мушу..

Є тільки промінь моєї мрії,
В обійми впасти твої теплі знову.
Я хочу тільки справжні дії,
Щоб відібрало ту безглузду мову.

Чекай, хіба надія вмерла вже?
Я відчуваю, серце повниться любов’ю.
І тільки не второпаю що ще
Досі поєднує мене з тобою.

Жовтень 2016