Щастя

Наталия Ивлева
Я твоя дружина. Вже.
Любов палає у серцях.
Ти все життя шукав мене.
А я побачила себе в твоїх очах.

Відчути дотик теплої руки,
Сховатися в твоїх обіймах ніжних,
Схилитися обличчям до щоки
І залишитись тут навічно.

Мій Лицар, вдома вже весна.
І нас чекає довге літо.
Принцеса стала ця твоя.
Нова сім’я помандрувала світом.

На мені напис є про тебе.
І може навіть не один.
Кохання, що прийшло із неба
Зробило океан із двох краплин.

Травень 2017