О Боже 2

Елена Пивнева
О Боже мій зьеднання в цей краси,
Мовчати бо не могут вже уста.
Що є людина Ти в мене спроси,
Не мов овця що заблукала  та.

В Твоїй прероді я щірість находжу,
Для мене ж особлива ця красса.
Скільки до тебе я не приходжу,
Бажаю слухати усе Твого Отця.

Ти навіть разів сто мені кажи,
Одне те саме і віру закрипляй.
Як вірити Тобі Ти підскажи,
О Бог єдин почуй моїх благань.