Подивись...

Елена Роус
Подивись мені в очі , ти знайдеш там безмежність ,
Неба край   , за котрим вічне щастя на двох ,
Ми два світа  в одному : кохання та ревність ,
Як нового життя необхідний ковток .

Пам'ятай кожну мить , кожне слово та погляд ,
Бо нічого назад не поверне життя ,
Тільки ти залишайся завжди ,любий , поряд ...
Збережи самі ніжні в душі почуття .