робити руками

Александр Ярошевский
робити руками
вони бо очей смілівіші
вони тешуть камінь цупкий
і вогонь з нього крицею крешуть
і ніжно розмежують ниті єдвабу тонкого
й карбують-увічнюють найвсемогутніше: слово