Хай ла плимбаре

Максимус Михайлов
Ту ну стрига,те рог,ла мине,
Ну-мь спуне кувинте амаре,
Ымбракэ-те май бине кэлдуц
Ши хай сэ ешим ла плимбаре.

Ну уйта де мэнушь ши де кэчулэ,
Афарэ-й фрумос,пуцин е фриг.
Хай сэ уйтэм,те рог,де тристеце,
Сэ не веселим,май мулт нимик...

Хай сэ фачем о бабэ де зэпадэ,
Де копилэрие сэ не адучем аминте,
Везь,ну м-ам обиждуит,зымбеск
Ши-ам уйтат де ачеле кувинте...