МЬ-Е ДОР ДЕ ЕЙ...

Максимус Михайлов
Ах,кыт де фрумос афарэ нинже,
Фулжий перекь-перекь дансязэ валс,
Нумай суфлетул меуу плынже,
Сингур сынт ын ачест минунат час.

Ей кад лин,се ынвыртеск ушор,,
Ка о панэ де лебэдэ,пуртатэ де вынт
Ын суфлетул меу е атыта дор
Де чей каре ау пэрэсит ачест пэмынт...