Човен. текст пiснi

Серез
Хмарки дражливі
Піняві гриви
Човен йде сливе
В стрібок
Хвилі бурхливі
І, галасливі,
Чайки щасливі, та бог.

Вітер співучий
Море кипуче
Сонце сліпуче
Мов жар
Бризки колючі
Риби летючі
Риби злинають до хмар

Трохи цинічні
Трохи магічні
Зорі тропічні вночі
І романтичний
Промінь космічний
Янголом спить на плечі.

Космосу надра —
Сцена театру
Зоряні ядра — в розліт
Тонуть сузір'я
В морі, як в вирі
Й лине човЕн як болід.