Ня Боствы кл каю...

Михаил Кортелёв
Ня Боствы клікаю, ня цудаў чакаю
Пад зорным небам, без дна і без края,

На зямельцы ля зёлак рупліва карпаюсь
І ведаю, доля чакае такая:

Якая вядзе да нябогай адрыны,
Якая адрынуўшы  -  зноў мяне прыме.
-03.06.18.