9 клас в промайнуло наче мить

Елена Полищук Ладник
9 класів промайнуло наче мить,
Стрімко час, не зупиняючись, біжить...
Підростають доньки і сини,
Десятикласниками стануть восени .

Ми їх поки ще усіх в житті ведемо,
Настанови батьківські даємо,
Сваримо, буває, за оцінки,
Хвалимо- за всі хороші вчинки.

Мріїмо про їх чудову долю,
Щоб не було смутку в них і болю,
І щоб стали всі прекрасними людьми,
І для нас батьків, завжди були дітьми.
Олена Поліщук