Ти для мене-диво!

Светозара 2
Україно! Ти для мене – диво!
Наймиліша серцю сторона.
У віршах оспівана, красива,
В цілім світі ти така одна!

Я люблю твої стрімкії ріки,
Росяні світанки на зорі.
Породнилася з тобою я навіки,
Кращої немає на землі.

Вранці чую соловейка співи,
Душу пестять промені ясні.
Я радію і травневим зливам,
І духмяним пахощам весни.

Україно! Ти для мене – диво!
Земле мила, гордість і краса!
Хай же вічно колоситься нива
І вирує навкруги життя!