Буревiй

Валентин Брилев
Захмарило небо,сонце сумує.
Птахи перестали співати песень.
Ховаються бідні у крону густую.
Важкий починається день.

Природа лякає грозою та зливой
Шалені вітри позривали дахи.
Людина слабка перед грозною силой
Яку надсилають йому за гріхи