Помер поет

Вера Бондаренко-Михайлова
Світлій пам’яті ВАСИЛЯ МОШУРЕНКА - поета,прозаїка,члена спілки письменників України,педагога і просто чудового друга та гарної  людини присвячується:

Помер поет – душею чистий.
Такий ще гарний ,молодий.
Шукаючий, мабуть, прихисток -
Душі пораненій своїй.
Полишив тут кохання, тугу,
І болі й радощі земні,
І тих, чию терпів наругу,
Кого осміювавати міг,
Коли душа, як повна чаша
Життєвої, як цвіт, снаги…
Прийме його землиця наша…
Прощайте, рідні береги…
Тобі, поете - вічна пам'ять!
Нехай з молитвою в серцях
Тебе ніхто не забуває
На цій землі й на небесах!!!