***

Таланна Соколенко
Нелегко спілкуватися з людьми,
Які собі закрили щільно вуха
Й доказують уперто: А ось ми!
А ось у нас! Та ні, ти нас дослухай!

Озвучить думку спробуєш яку,
Але збагнеш: вона їм не цікава.
Стоїш із телефоном у садку,
А в кухні вже давно холодна кава...

Вони насправді добрі, а не злі,
Та саме зараз в них свої проблеми.
А "Київстар" не ловить у селі.
То ж кожен залишиться при своєму.