The swimmer

Зиновий Коровин
An immigrant with insufficient English
swam to the river's centre. As he finished,
he felt, he drowns. But with no this word
he begged of people at the passing board:
"Hey, dear people, save the soul of mine
because, you see, I'm bathing the last time".

                June 16, 2018

ПЛОВЕЦ

Иммигрант с бедным английским
плыл к середине реки. Когда он добрался,
почувствовал, что тонет. Не зная этого слова,
он стал взывать к людям на проходящем судне:
"Эй, дорогие люди, спасите мою душу,
ведь вы видите, я последний раз купаюсь!"

                16 июня 2018 г.