Этюд

Валерий Ивко
Обкурившись гидропона,
Сатана верхом на пони
Своё соло на тромбоне
Исполняет перманентно:

"Ежеси на небеси!
Не верь, не бойся, не проси!
Хроматизмы-механизмы
До ре ми фа соль ля си!"