Вiчнiсть

Рада Радостная
Наповнювалися очі сльозами, морок ночі укутував в печаль. І холодні губи стискалися, до бога тихо молитва мчала ... Де б не був ти -блізкій-далеко, серце скуте тугою, по тобі, про тебе плаче і кличе в темряві ночей.Словно прірву, в якій ти загубився, я біжу по твоїм следам.І хоч в тисячі миль шлях до тебе буде складний, я пройду його, тільки знати б куди мені бігти .. Не забудеться і не зітреться, на моєму серці випалено ім'я твоє. Згасає свічка слідом за мороком, в новому ранку я знову твоя. І так буде поки існує Всесвіт, ми є маленька її частина. Ти і я знову разом, як раніше, і розтанула біль. Я прийшла..