Украини!

Валерий Лубенский
Вже немає України, а бендерівщина є
Навіть сонце спозаранку не в тім напрямці встає
А бодай би передохли чужеземці що прийшли
Й зруйнували мою неньку - щонайкращу на Землі
 
Українці, брати й сестри, де б сьогодні не жили
Все робіть для України щоб сади і в ній цвіли
Щоб здорові росли діти, щоб було де працювать
На Вкраїні, а не в Польщі...
 
Щоб не здумав українець свого брата катувати
У Луганську, чи в Донецьку, чи в другому місті де -
Світ не буде існувати якщо люди - вороги
В своїй рідній Батьківщині
 
І я вірю, що Вкраїна знайде шлях широкий свій
Де людина буде сонцем, а не той, хто багатій.