Вiдкрий себе для сонячного ранку

Прокопенко Юрий
Відкрий себе для сонячного ранку,
Дістань кристал вогню із надр душі.
Спокус чимало, відпусти, мов бранку,
Свободу серця в дивовиж кружінь.

Нехай вдихне такий жаданий кисень,
Щосили, на увесь об’єм грудей!
Навколо грає сяйвом небо чисте,
Мабуть із всіх, найбільший привілей.

Чаруй побіжне, бо ти маєш чари,
Величну силу, що приносить лад.
Тримайся в невідступності, мольфаре,
Молись терпляче за поразку зла!

21:26, 19.06.2018 рік.

Зображення: https://www.galaxysss.com