Надважливе

Евгений Терлецкий
Відчуваєш різницю?
Форма — ще не поліція
Відстань — ще не дистанція.
Поштовх  — не провокація.
Різні бувають події:
Недомріяні мрії
Недораховані кроки
Переоцінені боги.

Тільки те, що в тобі не здолає
Жодна сила
Можна вважати впевнено
Надважливим

Відчуваєш єднання
Попри протипоказання.
Іспит на витривалість —
Завтра хтось буде замість.
Різні трапляються речі
Від перемоги до втечі
З малку і до зупинки
Так відрізняються вчинки

Тільки те, що в тобі не здолає
Жодна сила
Можна вважати впевнено
Надважливим