Невiд eмне

Евгений Терлецкий
Теплий подих розтоплює кригу
Ніжний дотик вгамовує рани
Добре слово — початок відлиги
Ти частіше кажи їх коханим.

Так гуртуются душі
усі небайдужі
Коли навкруги стає темно
Щоб залишити світло в собі
Бо це невід'ємне

Якщо слабкість долає
вартість.
Або грубість вбиває чемне
Попри все ставай на їх захист.
Залишайся із цим невід'ємно


Так гуртуются душі
усі небайдужі
Коли навкруги стає темно
Щоб залишити світло в собі
Бо це невід'ємне

З миті старту і до польоту
Під ногами багато льоду
Та завзятість завжди недаремна
Якщо маєш своє - невід'ємне