Тихое счастье

Амма Хэстер
Счастье Господь подарил мне вчера
Встреча - дарована небом
Значит твоя - я теперь навсегда
И вся пронизана светом .

Тихое счастье не знает измен
Свобода у нас под крылом -
Ты мне любовь свою даришь взамен
Меня согревая теплом .
------
Happiness God gave me yesterday
Meeting - given by the sky
So yours - I'm forever now
And everything is permeated with light.

Quiet happiness does not know change
Freedom is under our wing -
You give me your love in return
I'm warming up with warmth.
------