Думки шукають джерела...

Кукин Квакин
Назустріч вже багато кроків
зробив. На них я не скуплюсь.
Дарую вже багато років
Все те, що вмію, всім ділюсь.

Переживань моїх потоки,
Я колошматю у собі.
А звідки потягнути соки,
Нема коріння в глибині.

Невпевненість мене вбиває,
Нема від цього і тепла.
І потихеньку все згасає,
Думки шукають джерела.