Неочiкувана краса

Богдана Рудченко
Неочiкувана краса - в деталях, -
Рiзнобарвна полоса вражає;
Щось стається - щось йде, минає,
Тiльки спогади ус;х єднають.
Хтось прискiпливо ;х дуже збирає -
Хтось лишає ;х i забуває,
Хтось iде по дорозi до Раю -
Хтось в дорозi сво;й застигає.
Та для тих, хто кохає ґа;,
Доля-воля i чари знає:
Обирає i благословляє,
На любов i життя обрiкає,
Не журить нас i не дорікає -
Заслужили, то зараз i маєм.