411 Па сунце грану. Дождь гроза

Веселинка Стойкович
Искрице

киша олујна
потоп библијски се зби
па сунце грану


Препев: Вероника Андер

дождь гроза
библейский потоп сбылся
а солнце уже протягивает руки

Фотографија: Веселинка Стојковић