Ти знала, що бiль гартуе?

Руслан Церковный
Ти знала, що біль гартує?
Що трави ростуть вночі...
Що ввечері день сумує
Ярмом на твоїм плечі.

Що рідко ціловані губи,
Бояться казать слова.
Від цього страждають люди
І колом пливе голова.

Та щем, наче сон минає, -
Зросте молода трава.
Чим більше душа кохає,
Тим довше живуть слова.

_______________________
© R. Tserkovnyy, 2018