Навiщо?

Алена Скиба
Чому   виникають  конфлікти?
А  чому  б їм   не виникати?
Можна  гупнути   гарно   дверима!
Можна   війну  розпочати!
Можна   в друзки   розбити   посуд!
Можна   виплюнути  образи,
Можна   вбити   навіть все людство,
В  мить   єдину  все   стерши  разом!
Є  питання    одне   маленьке,
Це  питання   звучить: НАВІЩО?!
Розпочати   війну,  так   легко,
Після  воєн  проблем  ще  більше,
Як  не склеєш  розбитий  посуд,
Не  зітреш  минулі   образи!
То    навіщо      скажіть   конфлікти,
 Чи не краще   всім   жити   разом!
26. 06. 2018