Молитва Богородице

Лерика Вереск
Дева, благословенная светом божества рождения,
Омытая миррой небес лучения,
Радуйся!
Дева, рождённая миром души спасения,
Богом любви прощения,
Радуйся!
Матью-природы служения,
Мира-отца учения,
Радуйся!
Дева, радуйся! Дева, радуйся! Дева, радуйся!
Рожденьем гонца благсловения,
Даром небес творения,
Радуйся!
Светилы Земли пробуждению,
Луны над водою всхождению,
Радуйся!
Благословенная в муках своих,
Причащенная жизнью других,
Радуйся!
Дева, Радуйся! Дева, Радуйся! Дева, радуйся!
Ибо благословенна Ты в Женах
И благословенен плод чрева твоего.

Аминь