SOSунам

Олександр Мачула
Хто заховався глибоко в тилу,
той, зазвичай, вола про допомогу,
на авагард несе страшну хулу,
на порятунок кличе навіть Бога!

„Герої“ ці стрічаються в бою,
але таких і у житті немало.
Хтось скаже, – Безпідставно в дзвін не б’ю…
Нерідко сам стрічав я цю навалу.

Спасіть!“ – лунає часто, – „Help“ чи „SOS“,
із-за спини, куди й не дотягнутись…
Тож хочеться сказати – Досвідос,
сосни у себе! Зможеш дотягнутись?

27.06.2018