Хай Господня благодать...

Раиса Андрейчук
Хочу миру набажать,
Вам добра наврочить...
Хай Господня благодать,
Вам відкриє очі.

На взаємність почуттів,
Ласки й розуміння.
Щоби кожний з вас зумів,
Збільшити стрімління.

До хороших, чемних діл,
Благородних вчинків...
Насолоди! Світла й сил -
Донечка і синку!

Щоби горе і біда,
Дім ваш обминали.
Щоб майбутнії літа,
Вас, ще більш, зближали.

Щоби весело було,
Дружньо в вашій хаті...
Щоб невдале відійшло,
Щоб були багаті!

Щирі, пристрасні, стійкі.
Мудрі і здорові...
Вірні шлюбу і сім*ї.
Щастя вам й любові!

Діток лагідних зростить,
Ніжність не згубити.
Завш відверто говорить
І прощать уміти!

Мрій здійснення для обох.
Зла не знать і болю...
Хай благословить вас Бог
І дарує долю!

                Сім*ям обох дітей.