Лiто

Валентина Комина
В зеленім гаї тихий час:
Вже не співає соловейко,
Збира сунички в теплі жменьки
Веселе сонце. І на нас
Так ніжно дивиться із неба!
Гойдає вітер промінці,
Що заховались у ріці,
Щоб охолонути, як треба.
Прозора світиться вода,
І літо молоде, зелене,
Збирає мрії і для мене
Вінок надії випліта.