Приятелко!

Антонина Димитрова -Болгария
               На М.И.
Вдигни очи, приятелко,
и виж простора!
Сред синевата макове горят!
Стои на прага Вярата бездомна –
да влезе иска в твоята душа!

Вдигни глава, приятелко!
Криле сложи си!
За полет се готви в най-тежък миг!
Задавят ли те страх и тъмни мисли,
Надеждата ти  пак ще те спаси!

Вдигни духа, приятелко!
Сърцето горе!
И с мислите докосвай небеса!
Неведома е Божията воля,
Но вечна е на Господ Любовта!
30.06.2018г.