Перемiн чекаю я

Вера Деревьянко
Руки й ноги усе є
Лише щастячка не дістає
Прийди щастячко
мене спаси
в рай з коханим віднеси
Нехай обніме поцілує
Зцілить душечку
І пошуткує
Нехай із серденьком пограїться
Таке життя мені понравиться