День Конституц

Светлана Камышная
Закон, законність, то є флаг,
То доля нашого народу,
І Конституція в віках,
Від Орлика несе свободу.
Навчитись би нам шанувати,
Виконувати все як слід,
Законно єю управляти,
Тоді у нас не буде бід.
За Конституцію, за право,
Хай голосує наш народ!
Хай процвітає та держава,
Де право є людських свобод.