***

Светлана Камышная
Я Жінка-Літо, я така солодка!
Красуня я, і я таки молодка!
В мені горить вогонь, природа грає,
Я Жінка-Літо, значить, я така є!
І в почуттях сердечних я вже знана.
Була покинута колись, була кохана.
Переживала, розкіш і нужду,
Однак, кохана, я вперед іду.
Вже вмію знехтувати, вмію пожаліти,
Я впевнена в собі, бо Жінка-Літо.