Мо м сто

Светлана Камышная
Моє місто тебе не впізнати!
Ти вдягло свій новенький наряд.
Хто не бачить, той вчись помічати,
Як вогні в твої парках горять.

Як прибрались оновлені сквери,
Де доріжка із сакур лежить,
Ми завдячуем людям і Меру,
Ту вдихаємо радісну мить.

Тут дороги, як ковзанка рівні,
Ще музичні фонтани тут є,
Живемо не в горах чи в пустині,
Нам багато Господь подає.

Виростають будинки і школи,
Все відновлюється і блищить,
Подивіться уважно навколо,
І вдихайте ту радісну мить!

Пляж у місті, то справжня перлина,
Насолода для літнього дня,
Там все зручно і дуже гостинно,
"Золотий" - його справжнє звання!

Як багато ще можно сказати,
Бачить той в кого очі є,
Моє місто, тебе прославляти,
Буду я, бо ти місто моє!