Дорога

Светлана Камышная
Повела дорога з ранку аж за небокрай,
Новий день рождає радість.
Сонце повертай!
Над землею туман плаче, на траві сльоза.
Та дорога на удачу в'ється як лоза.
А над нею небо стеле,рожеву вуаль,
Прикрашає землю нашу Божа пектораль.